Charmaine Wyatt

Even bellen met

Charmaine Wyatt
Relatiemanager bij Infinea voorheen Multiline Meldkamerdiensten

Infinea neemt sinds kort de telefoon aan voor begraafplaatsen, crematoria, uitvaartondernemers en partijen buiten de branche. Het bedrijf maakte al meer dan dertig jaar naam als Multiline Meldkamerdiensten. Tijd om Infinea even te bellen.

De naamsverandering gaat samen met de verhuizing naar een nieuwe meldkamer, het in gebruik nemen van nieuwe systemen en de lancering van een platform. Daarop kunnen zowel medewerkers van Infinea als van begraafplaatsen en crematoria boekingen van uitvaartondernemers registreren. "De belangrijkste verandering is de digitalisering”, zegt Charmaine Wyatt. "Met deze moderniseringsslag hebben we afscheid genomen van onze oude systemen en maken we slim gebruik van de mogelijkheden die er nu zijn. Op het platform staan ook bijzonderheden vermeld waarmee we rekening moeten houden, zoals de tijd die na een uitvaart nodig is om de zaak weer in gereedheid te brengen.
Met de komst van het nieuwe platform voorkomen we 95 procent van de menselijke fouten. Daarnaast wordt het gebruiksgemak vergroot voor al onze klanten.”
Waar de naam vandaan komt? "Van ‘infinity’, dat staat voor ‘oneindig’ en verwijst naar de oneindige hoeveelheid mogelijkheden die het platform biedt. We zijn altijd bereikbaar.”

(Gepubliceerd in Vakblad Uitvaart)

Gonneke Bonting| gonneke@gonnekebonting.nl |0651462002