Training artikelen en berichten

Begin > Waterworkshops >Training artikelen en berichten
Bedrijfstrainingen
Artikelen en berichten
aan boord van de Hoop doet leven

Een nieuwsbrief en een website zijn ideale plekken om te laten zien wat er gebeurt in een bedrijf. Maar dan moet je het wel goed doen. Er zijn diverse bedrijfstrainingen op schrijfgebied. Maar hélpen ze echt?


Met 
dit testje kunt u snel zien of mijn schrijftraining wel of juist niet bij uw bedrijf past.

Een reactie: 'Gonneke heeft speciaal voor de communicatieondersteuners van VZ Noord een schrijfcursus op maat opgezet. De 3 dames kwamen enthousiast terug, met overtroffen verwachtingen en zin om direct zelf aan het werk te gaan. Gonneke weet persoonlijke aandacht, vakkennis en creativiteit perfect met elkaar te combineren. Geen standaard maar echt. Een aanrader!'


Wie: medewerkers van een bedrijf of organisatie die wel eens artikelen en berichten schrijven.

Wat: training artikelen en berichten schrijven.

Waar: aan boord van de Hoop doet leven in Groningen.

Wanneer: nadat we hebben besproken om wat voor thema's en gebeurtenissen het gaat, maak ik een workshop op maat en spreken we af wanneer die plaatsvindt.

Hoe: met maximaal vijf cursisten tegelijk gaan we aan de slag met de praktijk en bouwen tegelijk een overzicht op waarnaar je altijd kunt teruggrijpen. Dat mail ik je na afloop.

Kosten: het tarief voor een training voor maximaal tien personen is € 985,=. Bij meer dan vijf mensen splitsen we de groep en geef ik de workshop twee keer. Een workshop duurt ongeveer twee en half uur.
Voor andere groepsgroottes of wensen maak ik op verzoek een offerte.

Meer informatie en opgave:
gonneke@gonnekebonting.nl

Gonneke Bonting| gonneke@gonnekebonting.nl |0651462002