Workshop

Creatief bezig zijn op het water
Workshop verhaalschrijven aan boord van de Hoop doet leven

Vind je het leuk om verhalen te schrijven maar komt het er niet van? Of denk je dat je het misschien niet kunt? De workshop verhaalschrijven is er om inspiratie op te doen door makkelijk -als vanzelf- aan het schrijven te gaan. Gewoon lekker creatief aan de slag op een bijzondere, inspirerende plek.

Heb jij daar zin in? En weet je nog meer mensen die dat wel zien zitten? Kom dan met een groepje naar mijn verhalenworkshop aan boord van de Hoop doet leven. Een woon- en schrijfschip met een levendige geschiedenis.

Vind zelf allerlei stukken van het verleden van het schip. Slijp je pen eens lekker bij met leuke schrijfklusjes. Laat je inspireren door een avontuurlijke omgeving. Heb gewoon een leuke ochtend, middag of avond aan boord.

Goed kunnen schrijven is geen vereiste voor deze workshop!

Een reactie: 'Onlangs heb ik een schrijfworkshop bij Gonneke gevolgd op De Hoop doet leven. Dit schip heeft een rijke geschiedenis en Gonneke veel schrijfervaring. Gelukkig wil ze deze delen! Met een paar ogenschijnlijk simpele oefeningen zet ze je aan het werk. Dankzij Gonnekes tips en de bijzondere locatie komen de inspiratie en de woorden vanzelf. Een aanrader!'

 

 

Wie: minstens vijf, maximaal acht mensen die schrijven leuk vinden of die dat leuk lijkt om te doen. Aanmelden kan alleen als je zélf een groepje samenstelt.

Wat: lekker bezig zijn, een hoop ideeën opdoen, de eerste versie van een verhaal maken en tussendoor een compleet gedicht schrijven.

Waar: aan boord van de Hoop doet leven in Groningen.

Wanneer: zijn jullie een groep van vijf tot acht personen, mail me dan even. Dan spreken we een tijdstip af.

Waarom: om inspiratie op te doen met schrijven en samen een leuke ochtend, middag of avond te hebben.

Hoe: je ontdekt zelf verhalen, hoort ze van anderen en doet prettige penspitzengefülloefeningen.

Kost: € 30,- per persoon, inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Meer informatie en opgave: gonneke@gonnekebonting.nl


Gonneke Bonting| gonneke@gonnekebonting.nl |0651462002