Artikelen|Rubrieken

Rubrieken
Voor wie op het water woont is VLOT een bekend blad, met in elke editie de rubriek Waterman m/v. En geen rubriek, maar ook in VLOT: Meester (M)ark.

Voor Vakblad Uitvaart schrijf ik ook regelmatig rubrieken, zoals: Even bellen met … of De week van … en Bijzondere begraafplaats.

 

Interviews, achtergrond en praktische informatie
De Vakbeurs in Gorinchem is een belangrijk evenement voor de uitvaartbranche. Veel vakgenoten treffen elkaar daar of doen inspiratie op. Het is dan ook een mooie plek om een interview op te tekenen.

Ook interessant voor de uitvaartbranche is achtergrondinformatie over verschillende zaken. Bijvoorbeeld het onderzoek naar aanleiding van de motie die Pieter Omzigt indiende. Of hoe uitvaartverenigingen en ook begraafplaatsen zich staande houden door zich aan te passen aan ontwikkelingen in de maatschappij en de uitvaartbranche. En waarover opleiders zich bezinnen bij het meegaan met hun tijd.

Wie een opleiding wil volgen, kan trouwens met gemak verdwalen. Daarom is een opleidingsoverzicht handig.

Voor Recycling Magazine Benelux ging ik kijken bij GoudGoed in Groningen, het gemeentelijk kringloopbedrijf dat een innovatief recyclingproject uitvoerde.

Tenslotte een liefdesgeschiedenis in een boerenstal. Devoorstelling GROND van toneelgroep Jan Vos, op een bijzondere locatie. Ik schreef erover voor Haren dé Krant.

 

Veel plezier met lezen. En mocht je geïnteresseerd zijn, neem gerust contact op.

Gonneke Bonting| gonneke@gonnekebonting.nl |0651462002